Vårsöndag!

Inte vår söndag utan vårsöndag! Jo särskrivningar är ett elände som många hålls med, men det var inte det jag skulle skriva om idag!

Trots att det ännu är februari och trots att jag är väl medveten om att ännu kan det komma mycket snö, så är det ändå en härlig tid nu! Man ser hur snön försvinner, man hör hur fåglarna tar ton, man ser ljuset och hur dagarna redan blivit betydligt längre! Det är en fantastisk årstid som vi har framför oss nu!

I går passade jag och Julia på att ha lite bilvård! Jag tvättade BMW´n och Julia tvättade ”Bubben” som Johanna kallar moppebilen. Vi passade även på att göra lite smålagningar på nyss nämnde bubbe. Jag konstaterade då också att det är lite mer jobb som krävs på honom, så i morgon blir det att beställa lite delar.

Det absolut bästa med gårdagen var att jag startade min Cheva, körde ut den ur garaget och tog en liten sväng i kvarteret! Fantastiskt vad lite V8-muller kan göra för själen och för humöret!